Logo
 
Liceul "Matei Basarab" Craiova
Deviza noastra este: "CUNOASTEREA ÎNSEAMNA PUTERE"
 
 
 

Pentru mai multe informatii: BIBLIOTECAWeb
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
Documentar despre Holocaust, organizat pe data de 09.10.2019, cu elevii claselor a XI-a B si a IX-a D, având ca scop cercetarea surselor istorice legate de fenomenul dramatic al Holocaustului. Activitatea s-a constituit într-o dezbatere între elevi, domnii profesori de istorie si doamna bibliotecara, iar obiectivul principal a fost ca elevii sa devina sensibili ororile care s-au constituit ca ni?te crime împotriva umanitatii, prin cunoa?terea în profunzime a fenomenului istoric comemorat
Biblioteca
POPAS LA BIBLIOTECA LICEULUI, 30.09.2019 Activitatea s-a desfasurat cu elevii clasei a II-a si a avut ca obiective : vizitarea bibliotecii, familiarizarea elevilor cu spatiul acesteia, precum si stimularea gustului pentru lectura.
Medalion Liviu Rebreanu la 134 de ani de la nastere, organizat în data de 25.11.2019 cu elevii claselor a X-a C si a XI-a B. Activitatea a constat într-un atelier de lectura a celor mai reprezentative fragmente din romanul Ion si într-o expozitie de carte organizata în sala de lectura a bibliotecii. Scopul activitatii a fost cunoa?terea de catre elevi a contributiei lui Liviu Rebreanu la dezvoltarea romanului realist modern.
 
© Liceul Matei Basarab. Toate drepturile rezervate.
developed by Crissa